sadsad x
asdasd
AKSESUAR Toplam 187 ürün görüntüleniyor.
Filtre

Aksesuar


Kıyafetlerin tüm ihtişamını ortaya çıkaran detayların başında gelen aksesuarlar, Pazarium’u tercih eden kadınlar için de oldukça şık çözümler sunuyor! Kombinlerinizin son dokunuşları olacak birbirinden kullanışlı şal, eşarp, takı ve benzeri aksesuar modelleri online katalogda sizleri bekliyor!


Kadınların stillerini kıyafetlerine yansıtmada kullandıkları en önemli öğeler arasında yer alan aksesuarlar, Pazarium’un online kataloğunda farklı renk seçenekleriyle sunulan tesettür şal ve tesettür eşarplar ile değişik modellere sahip kolye ve tokalardan oluşuyor. Kadife, şifon, dokuma gibi kumaş çeşitleriyle üretilen tesettür şal ve tesettür eşarp modelleri, pratik kullanımlarıyla her mevsim rahatlık ile şıklığı sizler için bir arada sunuyor. Esnek kullanımları ile öne çıkan saç tokaları; saçlarınıza vereceğiniz şekilleri kusursuz biçimde oluşturmanıza yardımcı olurken, farklı uzunluklarda dizayn edilen kolye modelleri ise zarif zincirlerin ucuna tutturulmuş yaratıcı motifleriyle şıklığınızı tamamlamayı mümkün kılıyor.


Sizin de tarzınızı ifade etmede en büyük yardımcınız olacak takı ve şal – eşarp seçeneklerine ihtiyacınız varsa, Pazarium’un online mağazasında yer alan aksesuar kategorisini inceleyerek aradığınız özelliklere sahip ürünü keşfedebilir ve sizlere sunulan farklı ödeme metotlarından faydalanarak günün her saati güvenle sipariş verebilirsiniz!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.